Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Technopolis metro варна

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с technopolis metro варна или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с technopolis metro варна, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Technopolis metro варна?

Валякът за четки работи без собствен двигател. Валякът се задвижва от въздушния поток на technopolis metro варна. въздушният поток задвижва турбина, която започва да се движи при включване на уреда. Това въртене се предава на ролката на четката чрез V-образен ремък и по този начин космите на домашните любимци вече нямат шанс и се засмукват.

В Швейцария това със сигурност е само въпрос на време. Освен със сменяеми батерии Gtech убеждава и със силна всмукателна мощност както за твърди подове, така и за килими. Защото всички те работят с постоянно високата смукателна мощност и патентованата система AirLoc. При натискане на устройството се засмукват едрите частици мръсотия, а при издърпване назад се създава мощна прахосмукачка, която изсмуква и най-фините частици мръсотия от пода или килима. Светлината на смукателния накрайник също помага за по-доброто идентифициране на мръсните места в ъглите или под мебелите.

Повече информация За съжаление, на пазара все още има промишлени прахосмукачки с много къси кабели. Тук постоянно ще носите удължител със себе си. Препоръчваме да не се използват модели с по-малко от пет метра кабел.

Сила на засмукване: За разлика от нормалните technopolis metro варна, при тях трябва да направите малки отстъпки по отношение на силата на засмукване. Въпреки че новите поколения обещават значително по-добра производителност благодарение на т.нар. циклонна технология, смукателната мощност все още се нуждае от подобрение. В този аспект на настоящия етап на развитие циклонът все още не може да замени конвенционалния, но може да бъде оптимално допълнение към домакинството. Мощността на засмукване на модела и мощността на двигателя се дават във ватове. Важно е да се отбележи, че високата мощност не означава автоматично добра всмукателна сила.Прахосмукачките с по-висока мощност обикновено са по-шумни от прахосмукачките с по-ниска мощност, а също така означават и висока сметка за електроенергия. Цялостната конструкция на уреда е много по-решаваща за добрата всмукателна мощност, тъй като мощността се отнася само за двигателя на уреда и следователно няма нищо общо с действителната мощност.

Съществуват и прахосмукачки за мокро и сухо почистване с функция за миене. Ако устройството има тази функция, текстилните изделия могат да се перат особено лесно. Можете да поставите вода и почистващ препарат в допълнителен резервоар.

Повече информация В допълнение към различните видове оборудване можете да избирате и между множество дизайни. Популярните модели включват спортни колички с три колела, здрави дизайнерски колички и носталгични колички.

Циклонна технологияНякои модели на technopolis metro варна, наричани още, обикновено имат този тип технология. Те са не само мощни, но и създават въздушен циклон в себе си, който отделя по-големите замърсявания чрез центробежна сила, а филтрите издържат по-дълго и изхвърляният въздух е по-чист.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече