Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Technopolis микровълнови

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с technopolis микровълнови или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с technopolis микровълнови, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Technopolis микровълнови?

Сила на засмукване: За разлика от нормалните technopolis микровълнови, при тях трябва да направите малки отстъпки по отношение на силата на засмукване. Въпреки че новите поколения обещават значително по-добра производителност благодарение на т.нар. циклонна технология, смукателната мощност все още се нуждае от подобрение. В този аспект на настоящия етап на развитие циклонът все още не може да замени конвенционалния, но може да бъде оптимално допълнение към домакинството. Мощността на засмукване на модела и мощността на двигателя се дават във ватове. Важно е да се отбележи, че високата мощност не означава автоматично добра всмукателна сила.Прахосмукачките с по-висока мощност обикновено са по-шумни от прахосмукачките с по-ниска мощност, а също така означават и висока сметка за електроенергия. Цялостната конструкция на уреда е много по-решаваща за добрата всмукателна мощност, тъй като мощността се отнася само за двигателя на уреда и следователно няма нищо общо с действителната мощност.

Много висотомери показват карта. Например приложенията за измерване на височината могат да събират много данни. Често обаче не са необходими допълнителни функции като показване на температурата или вграден крачкомер.

Днес обаче консумацията на енергия вече не съответства на мощността на засмукване. При безжичните прахосмукачки производителите се фокусират основно върху времето за работа, тъй като средната мощност е намаляла значително. Но бъдете внимателни: данните за времето на работа почти винаги се отнасят за работа при най-ниската степен на мощност. В ежедневието малцина използват тази настройка, тъй като цялостното прахосмукиране отнема твърде много време.

При класическия technopolis микровълнови мръсният въздушен поток преминава директно през торбата. В тази торба има няколко фини хартиени филтъра, които улавят частиците мръсотия. Преди филтрираният въздух да се върне обратно в двигателя, той първо преминава през голям филтър. Това гарантира, че случайно засмуканите остри предмети не могат да го повредят. След това въздухът преминава през друг филтър, който отстранява всички фини прахови частици.

P.S.: Ако разполагате с аспирационен робот с аспирационна станция, тази стъпка се пропуска напълно. Мобилният контейнер за мръсотия се изпразва автоматично при всяко зареждане на батерията.

Прочетете подробния тест срещу заплащане в Öko-TestTopicВ интерес на нашите потребители си запазваме правото да проверяваме всеки принос преди публикуване. Като регистриран потребител ще бъдете автоматично уведомени по имейл, когато коментарът ви бъде активиран.

Открийте всички technopolis микровълнови без торбичка, които съществуват 🙂 .Както видяхте, има много видове без торбичка Всички те ни предлагат нещо различно, но служат за почистване на дома ни. Но има редица детайли, които трябва да вземем предвид, преди да го купим. Така ще можем по-точно да изберем идеалния за нашите нужди продукт.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече