Най-качествените продукти на изключително ниски цени.

Emag черен петър

★★★★☆

Предполагам, че сте търсили нещо, свързано с emag черен петър или много подобно. Е, днес е вашият щастлив ден, защото намерихме най-добрите продукти, свързани с emag черен петър, на супер цена. Не губете време и купете сега, без да се местите от дома си.

Най-добрите продукти качество цена

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Emag черен петър?

Ако търсите прахосмукачка без торбичка emag черен петър, която се характеризира с енергийна ефективност от А, можете да очаквате това от този модел. Всъщност Philips е свършил добра работа тук, като се има предвид максималната ефективност и прахоулавянето на устройството. Използва се специално уплътнен корпус, който оптимизира въздушния поток.

Всеки път, когато влизате в нашия уебсайт, ние събираме следната информация за вашия компютър (данни от дневника): IP адреса на вашия компютър, заявката на вашия браузър и времето на тази заявка. Освен това се записват статусът и обемът на данните, прехвърлени в рамките на тази заявка. Събираме също така информация за продукта и версията на използвания браузър и операционната система на вашия компютър. Записваме и уебсайта, от който е осъществен достъп до нашия сайт. По правило не можем да причислим тези данни към конкретни лица. Лични потребителски профили също не се създават (моля, обърнете внимание на следващите обяснения относно "Бисквитки и проследяване").

ПрегледКогато есенните температури затрудняват достъпа до гардероба, леките якета от трикотаж са сред любимите артикули. Предимството на моделите плетени якета е, че за разлика от плетените пуловери те могат да се отварят и по този начин да се регулира ефектът на затопляне. Това ги прави идеални за преходния сезон.

emag черен петър: Всички те са оборудвани с акумулаторна батерия, което прави досадния кабел ненужен, има различни модели, които заместват нормалната прахосмукачка навсякъде, но също така трябва да се види, че малките прахосмукачки са разработени само като "малък заместител" на голямата прахосмукачка, точно когато трябва да се почисти само по-малък район.

Литиево-йонната батерия е особено дълготрайна батерия, която може да се зарежда често, без да се влошава нейната ефективност. Затова литиево-йонната батерия има няколкостотин жизнени цикъла. В сравнение с други батерии, при тази батерия няма ефект на паметта. Литиево-йонните батерии се превърнаха в стандартна батерия в повечето безжични устройства.

С други думи: косъмчетата на носа и лигавиците филтрират част от частиците, а "само" останалата част достига до белите дробове. Колкото по-фин е прахът, толкова по-голяма част от него достига до белите дробове; по-едрите частици могат да бъдат изнесени отново, когато си бъркаме в носа.

За прахосмукачка с emag черен петър е също така изгодно устройството да има допълнителни дюзи. Тъй като дюзата за под е твърде широка за тесни ъгли и фуги, тук може да бъде полезна дюза за процепи. Специален накрайник за тапицерия или четка за мебели също са полезни допълнения.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече